2023 Yılı Teknik Destek Programları Hizmet Alımları (26.02.2024)

Güney Ege Kalkınma Ajansı 2023 yılı Teknik Destek Programları kapsamında başarılı bulunan projelere yönelik eğitim/danışmanlık hizmet alımı yapılacaktır. Aşağıdaki tabloda Proje Adı, Başvuru Sahibi ve Eğitim/Danışmanlık İçeriğine ilişkin Teknik Şartnameler yer almaktadır.

Bu kapsamda aşağıdaki eğitim/danışmanlık içeriklerine ilişkin teklif mektubununteknik şartnamenin, özgeçmişlerin imzalı ve kaşeli şekilde pyb@geka.gov.tr adresine 11/03/2024 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Kar Amacı Gütmeyen Kurumlara Yönelik Teknik Destek Programı (TD) kapsamındaki satın almalar için azami tutar KDV dâhil 100.000 TL, İmalat Sanayi İşletmelerine Yönelik Teknik Destek Programı (YDTD) kapsamındaki satın almalar için azami tutar KDV dâhil 75.000 TL’dir. Fiyat teklifleri: faaliyet ücreti, yol, konaklama ve vergiler dâhil olacak şekilde verilmelidir.  Eğitim veya danışmanlık hizmeti sağlayacak firma / uzmanda aranan şartların sunulan özgeçmişlerde görülür şekilde işaretlenmesi, en az 1 destekleyici belgenin (iş bitirme belgesi, referans mektubu, vb. diğer raporlar) sunulması beklenmektedir.

REFERANS NO

PROJE ADI

BAŞVURU SAHİBİ

ŞARTNAME

TR32/23/YDTD/0010           

Karya Grup Dünyaya Açılıyor

 Karya Grup Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

İndir

TR32/23/TD/0027

Gastromuğla*

Muğla Valiliği

İndir

TR32/23/YDTD/0006

Uluslararası Dijital Pazarlarda Markalaşma*

Viva Bilişim Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

İndir

TR32/23/TD/0033

Akıllı Şehir Yönetim Ve Yönetişimi Eğitimi

Efeler Belediyesi

İndir

TR32/23/TD/0034

Proje Yönetim Eğitimi Güçlü Ekiple Güzel Uygulamalara

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü

İndir

TR32/23/TD/0035

Afet Dayanıklılığının Arttırılması

Aydın Valiliği

İndir

TR32/23/TD/0039

Sosyal Hizmetlerde Proje Kapasitesi Arttırma Eğitimi

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü

İndir

*GastroMuğla ve Uluslararası Dijital Pazarlarda Markalaşma* projelerine ilişkin ikinci kez ilana çıkılmaktadır.

 

Fiyat teklifleri faaliyet ücreti, yol, konaklama ve vergiler dahil olacak şekilde verilmelidir. Tekliflerde mutlaka KDV hariç değer, KDV yüzdesi ve KDV dahil toplam ayrı ayrı belirtilmelidir. Yükleniciye, verecekleri fiyat teklifinde öngörülen tutarın dışında ilave bir ödeme yapılmayacaktır.

Teknik destek faaliyetlerinin, sözleşmenin imzalanmasını müteakip 6 ay içerisinde tamamlanması gerekmektedir. Bu husus göz önüne alınarak eğitim planlanmalıdır.

Eğitim/danışmanlık süresince kullanılacak eğitime özel malzeme ve ekipman (deney setleri, renkli kartlar, renkli kalem, yapıştırıcı vb.), yüklenici tarafından sağlanacaktır.

Eğitimlerin/danışmanlıkların verimli geçmesi ve eğitimler/danışmanlıklar sırasında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için Yüklenici, Yararlanıcı ile eğitim/danışmanlık başlamadan önce irtibata geçerek proje için gerekli tüm hazırlıkları yapmak ve faaliyet planını en uygulanabilir şekilde hazırlamakla yükümlüdür. Ödeme şekli ve koşulları sözleşmede belirtildiği şekilde uygulanacaktır.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü
Aydın Valiliği
Efeler Belediyesi
Muğla Valiliği Gastro Mugla
Viva Bilişim
KARYA ŞARTNAME
  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr