2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı Sonuçları

KÜLTÜR TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE

KOOPERATİF VE BİRLİKLERİN GÜÇLENDİRİLMESİ

MALİ DESTEK PROGRAMLARI

DEĞERLENDİRME SÜRECİ SONA ERDİ

 

Ajansımız tarafından 28 Aralık 2017 tarihinde ilan edilen Kültür Turizminin Geliştirilmesi Ve Kooperatif Ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programlarına teklif edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlandı.

Ajansımız tarafından 28 Aralık 2017 tarihinde ilan edilen Kültür Turizminin Geliştirilmesi Ve Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programlarına teklif edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlandı.

 Başvuru süresi 26 Mart 2018 tarihinde sona eren 2018 Yılı Teklif Çağrısına Aydın, Denizli ve Muğla’dan olmak üzere Kültür Turizminin Geliştirilmesi programına 54, Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi programına 40 olmak üzere toplam 94 proje teklifi sunuldu.

17 Temmuz 2018 tarihinde Muğla’da; Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Valisi Yavuz Selim KÖŞGER’in başkanlığında,  Muğla Valisi Esengül CİVELEK, Denizli Valisi Hasan KARAHAN, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman GÜRÜN, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mustafa ERCAN, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN’in katılımları ile gerçekleştirilen 108. GEKA Yönetim Kurulu Toplantısında;  Kültür Turizminin Geliştirilmesi programında 14, Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi programında 21 projenin desteklenmesine karar verildi.

Kültür Turizminin Geliştirilmesi programında desteklenmeye karar verilen 14 projeye yaklaşık 22 milyon TL ve Kooperatif Ve Birliklerin Güçlendirilmesi programındaki 21 projeye yaklaşık 8 milyon TL destek sağlanacak.

Toplamda 35 adet projenin asil listede yer alarak sözleşme imzalamaya hak kazandığı ve 41 milyon TL’lik bir yatırımın gerçekleşeceği 2018 yılı Proje Teklif Çağrısının Bölgemiz için hayırlı olmasını diler, tüm proje başvuru sahiplerine Bölgemiz kalkınması için gösterdikleri çabadan ötürü teşekkür ederiz.

 

 Sonuçlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

ÖNEMLİ UYARI

Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programı asil listede yer alan kooperatif ve birliklerin dikkatine;

 Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan başvuru sahiplerinin program rehberinde de belirtildiği üzere beş yıl boyunca üyelerine kar dağıtmayacağına ilişkin maddenin eklendiği son ana sözleşmeyi/tüzüğü sunması zorunludur. Bu nedenle ilgili kararın ana sözleşmeye/tüzüğe ekletilmesi işlemlerinin ivedilikle tamamlanması gerekmektedir.

Kültür Turizminin Geliştirilmesi MDP Asil ve Yedek Liste

Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi MDP Asil Liste