TEMMUZ-AĞUSTOS DÖNEMİ TEKNİK DESTEK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

TR32 Bölgesi’ndeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamak amacıyla başlatılan 2016 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Temmuz-Ağustos döneminde yapılan 5 adet başvurunun değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

 

Sözleşmelerin imzalanması, başarılı teknik destek taleplerinin Ajansın internet sitesinde yayınlanmasını müteakip en geç 10 iş günü içinde gerçekleşecektir. Başvuru sahipleri, bu süre zarfında Program Yönetim Birimi ile irtibata geçerek, aşağıdaki belgelerle birlikte sözleşme imzalamak üzere Ajansa başvurmamaları halinde destek alma haklarını kaybedeceklerdir.

 

Not: Sözleşme imzalamaya gelmeden önce sözleşme belgelerinin Başvuru Sahibi tarafından doldurulmuş hallerinin KAYS’A yüklenmesi ve matbu olarak Ajansa ulaştırılması gerekmektedir. Aksi halde sözleşme imzalama işlemleri yapılamamaktadır.

 

Sözleşme belge listesi ve açıklamalar için tıklayınız

Yararlanıcı sözleşme belgeleri için tıklayınız

 

Not: Sözleşme işlemlerine başlamadan önce ilgili Yatırım Destek Ofisimiz ile irtibata geçerek randevu alınız.

 

Eğitim konularında teklif vermek isteyen firmaların teklif vermek istedikleri eğitim konularını Proje Referans No ve Proje Adını belirterek en geç 30.09.2016 Cuma günü Saat 17:00’ye kadar, pyb@geka.gov.tr’ye iletmeleri rica olunur, bu tarihten sonra gelen talepler dikkate alınmayacaktır.

 

        2016 TEMMUZ-AĞUSTOS Dönemi Başarılı Bulunan Teknik Destek Başvuruları

Referans No

Proje Adı

Başvuru Sahibi Adı

TR32/16/TD/0041

GENÇLİK İÇİN GENÇLER İLE EL ELE AB'YE

MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

 

 

 

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr