Güney Ege MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

Ajansımız, 13-15 Mart 2018 tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Moskova Seyahat ve Turizm Fuarı’nda (MITT) tanıtıldı.

Bölge turizm destinasyonlarının tanıtılması amacıyla, Ajansımız Rusya’nın en büyük seyahat ve turizm fuarı olan, bu yıl 25’inci kez gerçekleşen MITT Turizm Fuarı’nda bölge paydaşlarımız Ajansımızın tahsis etmiş olduğu stant alanında ziyaretçilere Güney Ege’yi tanıttılar. Stant alanımızda bölge paydaşlarımızdan; Denizli Büyükşehir Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Marmaris Ticaret Odası temsilcileri yer aldı.

Tüm dünyadan tur operatörleri, hava yolu şirketleri, seyahat acenteleri, turizm yazarları, turizm teknolojisi üreten firmalar, restoranlar, turizm birlikleri, oteller, gemi turizmi şirketleri, turizm pazarlama şirketleri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren birçok profesyonelin ilgi gösterdiği fuarda 190'dan fazla ülke ve bölgeden yaklaşık 2000 şirketin stant kurduğu belirtildi.

Ajansımızın MITT Moskova Fuarı’ndaki stant alanını pek çok ziyaretçinin yanı sıra, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile Dalaman Belediye Başkanı ziyaret ettiler. Ayrıca Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş standımızı ziyaret gerçekleştirerek katılımcılar ile sohbet etti.

Fuarda, Güney Ege standına gelen ziyaretçilere Rusça lisanında bölgemiz turizm sektörü ile ilgili genel bilgileri verildi ve bölgemiz hakkında merak ettikleri sorular cevaplandırıldı. Yapılan görüşmelere göre, 2018 yılında Rusya Federasyonu'ndan bölgemize gelecek turist sayısında artış olmasının beklendiği açıklandı.

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr