GÜNEY EGE INTERFRESH FUARI’NA KATILDI

Antalya’da 17-20 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen Interfresh Yaş Sebze Meyve, Depolama, Ambalaj ve Lojistik Fuarı’na Aydın, Denizli ve Muğla’dan katılan ziraat odaları ve kooperatiflerle Güney Ege’de üretilen yaş meyve sebze ürünlerinin tanıtımı gerçekleştiriliyor.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Interfresh Yaş Sebze Meyve, Depolama, Ambalaj ve Lojistik Fuarı’na 100'e yakın firma katılarak ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde 10 bin metrekare alanda oluşturduğu stantlarda ürünlerini sergiliyor. Fuar, yaş sebze meyve üretici ve tedarikçilerinden depolama firmalarına, meyve-sebze işleme ve saklama teknolojileri firmalarından zirai tohum üretici ve tedarikçilerine olmak üzere pek çok alanda sektör temsilcisini bir araya getiriyor. Fuarda Almanya, Hollanda, Sırbistan, Türkmenistan, Lübnan gibi 23 ülkeden 500 kişinin üzerinde alım heyeti bulunuyor ve katılımcılarla ikili görüşmeler gerçekleştiriyor.

Fuarda 66 metrekarelik stant alanı tahsis eden GEKA, Güney Egeli ziraat odaları ve kooperatifleri ile bölgenin yaş sebze meyve ürünlerinin tanıtılması ve ikili görüşmelerin yapılması için olanak sağlıyor. Stant alanında Denizli Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra Buldan, Çameli, Çivril, Güney, Sarayköy, Seydikemer ve Tavas ilçelerinin ziraat odaları ile Aydın Enginar Üretim Satış Yaş Sebze Meyve Kooperatifi (AYENÜRSA) ürünlerini sergiliyor ve görüşmeler yapıyor.

Türkiye yaş meyve sebze ihracatını arttırması hedefi ile gerçekleştirilen fuar dört gün boyunca devam edecek.

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr