GÜÇLÜ SANAYİ VE TEMİZ ÜRETİM MALİ DESTEK PROGRAMLARI DEĞERLENDİRME SÜRECİ SONA ERDİ

Ajansımız tarafından 18 Şubat 2019 tarihinde ilan edilen Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim Mali Destek Programlarına teklif edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlandı.

Ajansımız tarafından 18 Şubat 2019 tarihinde ilan edilen Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim Mali Destek Programlarına teklif edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlandı.

Başvuru süresi 6 Mayıs 2019 tarihinde sona eren 2019 Yılı Teklif Çağrısına Aydın, Denizli ve Muğla’dan olmak üzere Güçlü Sanayi programına 90, Temiz Üretim programına 29 olmak üzere toplam 119 proje teklifi sunuldu.

23 Ekim 2019 tarihinde Muğla’da gerçekleştirilen 122. GEKA Yönetim Kurulu Toplantısında;  Güçlü Sanayi programında 35, Temiz Üretim programında 15 projenin desteklenmesine karar verildi.

Güçlü Sanayi programında desteklenmeye karar verilen 35 projeye yaklaşık 14,5 milyon TL ve Temiz Üretim programındaki 15 projeye yaklaşık 7 milyon TL destek sağlanacak.

Toplamda 50 adet projenin asil listede yer alarak sözleşme imzalamaya hak kazandığı ve yaklaşık 46,5 milyon TL’lik bir yatırımın gerçekleşeceği 2019 yılı Proje Teklif Çağrısının Bölgemiz için hayırlı olmasını diler, tüm proje başvuru sahiplerine Bölgemiz kalkınması için gösterdikleri çabadan ötürü teşekkür ederiz.

 

 Sonuçlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

ÖNEMLİ UYARI

Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim Mali Destek Programı asil listede yer alan işletmelerin dikkatine;

Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan başvuru sahiplerinin program rehberinde de belirtildiği üzere başvuru formu, ekleri ve destekleyici belgeleri tüm sayfaları geçerli imza sirkülerinde yer alan yetkili kişi(ler) tarafından imzalanmış ve şirket kaşesi yapılmış halde 18.11.2019 tarihine kadar Ajans merkezine ulaştırmaları önemle rica olunur.

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr