GEKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI, BÖLGE PAYDAŞLARIYLA SANAYİNİN GELECEĞİNİ TARTIŞACAK

Ajansımız 112. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu gündem maddesiyle 27 Kasım 2018 tarihinde Denizli’de gerçekleştirecek.

İllerde karar alma düzeyinde yer alan GEKA Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte rektörler, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürleri, KOSGEB İl Müdürleri, Organize Sanayi Bölgeleri Başkanları, iş dünyasından kanaat önderleri, sanayiciler, teknokent/teknopark müdürleri ve sanayi derneklerinin temsilcilerinin katılım sağlayacağı toplantıyla sanayimizin sorun, talep ve beklentilerinin değerlendirilmesi bekleniyor. Çıkan sonuçların Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın önümüzdeki dönem çalışmalarına ışık tutması beklenirken 2019-2021 yıllarını kapsayan “Yeni Ekonomi Programı” ile kısa vadede finansal istikrarın yeniden tesis edilmesi, ekonomide dengelenmenin ve bütçe disiplininin sağlanması, orta vadede sürdürülebilir büyüme ve adaletli paylaşıma yönelik ekonomik değişimin gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

Toplantıda “Finansmana Erişim, Beşeri Sermaye, Kurumsal Yapılanma, Fiziki Altyapı, Ulusal ve Uluslararası Pazara Erişim ve Tutunma, Üretim Maliyetleri, Devlet Destekleri, Kalite ve Markalaşma, Profesyonel Danışmanlık Gereksinimi, Mevzuata Dair Sorunlar ve Ekonomik Belirsizlik vb.” konu başlıkları konuşularak değerlendirilecek.

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr