EYLÜL-EKİM DÖNEMİ TEKNİK DESTEK PROGRAMI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İLAN EDİLMİŞTİR

Güney Ege Bölge Planı vizyonu çerçevesinde; bölgemizdeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamak amacıyla başlatılan 2020 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Eylül-Ekim döneminde yapılan 11 (on bir) adet başvurunun değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

Teknik destek talepleri uygun görülen başvuru sahipleri ile ilan tarihinden(30/11/2020)  itibaren on iş günü içinde sözleşme imzalanır. Değerlendirme sonuçlarının ilanından (30/11/2020 Pazartesi) itibaren en geç on (10) iş günü içerisinde, son gün 14/12/2020 Pazartesi günü saat 18:00’a kadar, özel koşullar ve genel koşullar evraklarının  (kurumu temsil ve ilzama yetkili kişi/ler tarafından tüm sayfaları imzalanmış olarak) KAYS üzerinden Sözleşme İşlemleri Menüsü’nde yer alan sözleşme kontrol listesi kısmına yüklenmesi ve imzalı sözleşme özel ve genel koşulların 14/12/2020 tarihine kadar ajans merkezinde olacak şekilde kargolanması gerekmektedir.

Kurumunuzun söz konusu destekten yararlanma hakkı, yukarıda bahsi geçen sözleşmenin imzalanmasından sonra doğacaktır. Bu sebeple, yukarıda belirtilen süre içinde sözleşmenin sisteme yüklenmemesi durumunda, destek alma hakkınızdan feragat ettiğiniz varsayılacaktır.

Belirlenen süre içerisinde müracaat etmeyenler haklarından feragat etmiş sayılır. Bu süre zarfında sözleşme imzalamak üzere ajansa başvurmayan veya sözleşme imzalamayacağını yazılı olarak bildiren başvuru sahipleri söz konusu destekten feragat etmiş sayılır ve aynı içerikteki eğitim/danışmanlık için bir yıl süre ile tekrar başvuruda bulunamazlar.

Projelere teklif verilmesine ilişkin detaylar Aralık ayı içerisinde web sitesinde yayınlanacaktır.

 

EYLÜL-EKİM Dönemi Başarılı Bulunan Teknik Destek Başvuruları

 

REFERANS NO

PROJE ADI

BAŞVURU SAHİBİ ADI

TR32/20/TD/0047

MENTEŞE BELEDİYESİ HİZMETLERİNDE KARBON AYAK İZİNİN HESAPLANMASI VE AZALTIM YOL HARİTASININ HAZIRLANMASI

MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TR32/20/TD/0048

YEREL İKLİM EYLEM PLANI HAZIRLANMASI İÇİN KURUMSAL KAPASİTE GELİŞİMİ VE DANIŞMANLIĞI

Pamukkale Belediyesi

TR32/20/TD/0049

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI

TR32/20/TD/0051

Denizli Otizm Derneği Ön Yargıları Yıkıyor

Denizli Otizm Derneği

TR32/20/TD/0053

Uzaktan Eğitimde Teknopedagojik Beceriler

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü

TR32/20/TD/0056

SANAYİ KALİTEYİ YÖNETİYOR

DENİZLİ TİCARET ODASI

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr