BODRUM YAT İMALAT SEKTÖRÜ, GEKA VE BODTO İŞBİRLİĞİYLE AVRASYA BOATSHOW FUARI’NDA…

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinin yat imalat sektörünün tanıtılması amacıyla, Bodrum Ticaret Odası’na üye sektör temsilcileri, GEKA işbirliğiyle uluslararası platformda karada yapılan 2’nci en büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’a katıldı.

İstanbul CNR Expo, Yeşilköy’de 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenmekte olan “CNR Avrasya Boat Show – 11. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”nda, Bodrumlu yat imalat sektörü temsilcileri, BODTO’nun 2 numaralı holde kurdurduğu Bodrum standında sektörlerinin ve firmalarının tanıtımını yapıyorlar.  

BODTO bünyesinde Bodrum standında özel sektörden seçkin yat imalat firmaları katılımcı olarak stant açarken; yat imalat, yat bakım onarım,  charter gibi konularda sunulan hizmetler ziyaretçilere anlatılıyor.

Güney Ege Bölgesi’nde öncelikle turizm ve diğer lokomotif sektörlerin tanıtımında etkinliğin sağlanması için özel sektör, kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği sağlayarak ortak tanıtım faaliyetleri yürüten GEKA, ikinci kez bölgede yüksek gelir grubundan turist çeken ve 12 ay devamlı gelir sağlayan bir sektör olan yat imalatının uluslararası bir fuarda tanıtılması amacıyla sektörün fuarda yer almasını sağlıyor.

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr