AJANSIMIZ, AVRUPA BİRLİĞİ GÜNLERİNE KATILDI.

 

Emsan İlköğretim Okulu Konferans Salonunda yapılan “Denizli AB Günü ve AB Projeleri ile ilgili Denizli’nin konumu” konulu konferans ile başlayan etkinliklere Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Orta öğretim okul müdürleri, Pamukkale Üniversitesi, Denizli İl Özel İdaresi, Ticaret ve Sanayi Odalarının ve proje yapan derneklerin temsilcileri ile Ajansımız katıldı.

Forum Çamlık AVM’de devam eden etkinlik kapsamında kurulan stantlarda, Denizli’de yapılan AB projeleri ve çalışmaları halka tanıtılarak AB projesi yapmak isteyenler bilgilendirildi. GEKA’yı temsilen etkinliğe katılan Tanıtım ve Dış İlişkiler Birimi çalışanlarımız Ajansın görevleri, sağladığı destekler, Ajansın gerçekleştirdiği proje yazma eğitimlerinin kapsamı ve AB fonlarından yararlanma imkanları hakkında ziyaretçileri bilgilendirdiler. Vali Yardımcımız Halil İbrahim Ertekin’in de ziyaret ettiği standımıza ilgi yoğun olurken, etkinliğe katılan kurumların AB birimleriyle ortak işbirliği içerisinde gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında görüşüldü.

10 Mayıs’a kadar Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde devam edecek etkinlikte yer alan tüm stantlardan, Avrupa Birliği Projesi yapmak isteyen tüm kurum ve kuruluşlar, dernekler, vakıflar ve ilgili kişiler yetkili temsilcilerden bilgi alabilecek

 

.

 

 

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr