2022 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMLARI [KASIM-ARALIK] DÖNEMİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2022 yılı Kâr Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Teknik Destek Programı kapsamında [Kasım-Aralık] döneminde yapılan 9 (Dokuz) adet başvurunun değerlendirme süreci ile 2022 Yılı İmalat Sanayide Kurumsallaşma ve Dijitalleşme Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı kapsamında [Kasım-Aralık] döneminde yapılan 4 (Dört) adet başvurunun değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

Teknik destek talepleri uygun görülen başvuru sahipleri ile ilan tarihinden (03.02.2023)   itibaren on iş günü içerisinde elektronik ortamda sözleşme imzalanması esastır. E-imza kullanılamaması durumunda Ajansa başvuru yapılması gerekmektedir.

Bu kapsamda; değerlendirme sonuçlarının ilanından (03.02.2023) itibaren en geç on (10) iş günü içerisinde, 17.02.2023 tarihinde saat 18:00’a kadar, Sözleşme Özel Koşullar ve Genel Koşullar evraklarının  (kurumu temsil ve ilzama yetkili kişi/ler tarafından tüm sayfaları imzalanmış ve mühürlü-kaşeli olarak) KAYS üzerinden Sözleşme İşlemleri Menüsünde ilgili bölüme yüklenmesi ve e-imza yöntemi ile imzalanması, e-imza kullanılamaması durumunda ise ıslak imzalı ve mühürlü/kaşeli Sözleşme Özel Koşullar ve Genel Koşullar evraklarının 17/02/2023 tarihinde saat 18:00’a kadar Ajans merkezinde (Denizli) olacak şekilde kargo-posta ile gönderilmesi/elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Ajans, sözleşme imzalanması için gerekli süreyi gözeterek, gerektiğinde başvuru sahibinden ek bilgi ve belge isteyebilecektir. Kurumunuzun söz konusu destekten yararlanma hakkı, yukarıda bahsi geçen sözleşmenin imzalanmasından sonra doğacaktır. Belirtilen süre zarfında sözleşme imzalamak üzere Ajansa başvurmayan veya sözleşme imzalamayacağını yazılı olarak bildiren başvuru sahipleri söz konusu destekten feragat etmiş sayılır ve aynı içerikteki eğitim/danışmanlık için bir yıl süre ile tekrar başvuruda bulunamazlar. Bu süre zarfında, mücbir bir sebepten ötürü sözleşme imzalamaya gelemeyeceğini bildiren sözleşme sahiplerine on günlük ilave süre tanınabilecektir. Sunulan belgelerin gerçeğe aykırı yahut KAYS’ta yer alan bilgi ve belgelerden farklı olması durumunda da başvuru sahibiyle sözleşme imzalanmayacaktır.

Projeler kapsamındaki eğitim/danışmanlık hizmetlerine yönelik olarak teklif verilmesine ilişkin detaylar Ajansımızın web sitesinde yayımlanacaktır.

 

2022 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI

(KÂR AMACI GÜTMEYEN KURUM VE KURULUŞLARA YÖNELİK)

[KASIM-ARALIK] Dönemi Başarılı Bulunan Teknik Destek Başvuruları

REFERANS NO

PROJE ADI

BAŞVURU SAHİBİ ADI

TR32/22/TD/0049

ŞİRKETLERDE GELECEĞİN ANAHTARI DİJİTAL DÖNÜŞÜM UZMANLIĞI

DENİZLİ SANAYİCİLER VE İŞADAMLARI DERNEĞİ

TR32/22/TD/0050

FETHİYE KAYA İNCİRİ COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ AB YOLUNDA

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI

TR32/22/TD/0051

TARIMSAL PAZARLAMA DİJİTALLEŞİYOR

SÖKE ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ TARIMSAL YAYIM VE HİZMETİÇİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

TR32/22/TD/0052

EĞİTİMDE 3 BOYUTLU DİJİTAL OYUN TASARIMI

DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TR32/22/TD/0054

GELECEĞİ BİRLİKTE TASARLIYORUZ- AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ REHBERLİK VE KARİYER DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TR32/22/TD/0055

AYSİAD PROJELERLE YERELDEN DÜNYAYA AÇILIYOR

AVRASYA YÖNETİCİ SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (AYSİAD)

TR32/22/TD/0056

NETCAD KAMPÜS SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ

 

 

2022 YILI İMALAT SANAYİDE KURUMSALLAŞMA VE DİJİTALLEŞME

YÖNETİM DANIŞMANLIĞI TEKNİK DESTEK PROGRAMI

[KASIM-ARALIK] Dönemi Başarılı Bulunan Teknik Destek Başvuruları

REFERANS NO

PROJE ADI

BAŞVURU SAHİBİ ADI

TR32/22/İKD/YDTD/0011

YALIN ÜRETİM DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAYZARA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr