AJANSIMIZ ÜCRETSİZ PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMLERİ DÜZENLİYOR

Ajansımız, 9 Eylül 2020 tarihinde ilan ettiği Alternatif Turizm Altyapısı Mali Destek Programı, Alternatif Turizm Mali Destek Programı İle Kooperatif Ve Birliklerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Mali Destek Programlarından oluşan 2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında, potansiyel başvuru sahiplerine yönelik online “Proje Hazırlama Eğitimi” gerçekleştirecektir.

Güney Ege kalkınma Ajansı daha önceki yıllarda yürüttüğü Destek Programları kapsamında, bölgenin proje yazma kültürünün geliştirilmesi amacıyla paydaşlarına yönelik ücretsiz proje eğitimleri düzenlemişti. GEKA, gerçekleştirdiği bu eğitimlerle bölgede binlerce kişiye ulaşırken proje yazma kültürünün gelişmesinde ve nitelikli proje üretilmesinde de öncü rol oynamıştı.

 Katılacak potansiyel başvuru sahiplerine proje kavramı, proje fikirlerinin üretilmesi, bu fikirler üzerine proje hazırlanması, planlanması, KAYS sistemine proje girişlerinin yapılması, başvuru rehberi ve eklerinin doldurulması, proje hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin bilgiler aktarılacaktır.

2020 Yılı Mali Destek Programları Proje Hazırlama Eğitimi pandemiden dolayı 23 Eylül 2020 Çarşamba günü 09:30-17:30 saatleri arası çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Eğitime katılım sağlanabilmesi için aşağıdaki bağlantıya giriş yapılarak kayıt olunması gerekmektedir. Kayıt sonrası sistem tarafından eğitime ilişkin bilgilendirme e-postası gönderilecektir.

Bağlantı linki:

https://zoom.us/webinar/register/WN_duFrjve-Rj6k8KGBo-Ro0A

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr